Miljötvätt

Kontakt

Boka en tid
När du bokar en tid Online ringer vi alltid upp dig för att kolla att bokningen är korrekt. Lämna därför alltid flera alternativ där vi kan nå dig. För avbokning ring oss senast dagen innan boknings dagen om du vet att du ej kommer att finnas tillgänglig innan besöket.

Affärsidé

Hur tvättar vi?

Vi tvättar mattorna med små mängder vatten och miljögodkända tvättmedel.Vår metod ger ett internationellt erkänt högkvalitativt tvättresultat. Dessutom återställer vi det naturliga ullfettet i mattorna.

Hur går det till?

För att du ska slippa frakta dina mattor själv erbjuder vi dig hämtning och lämning. Du bokar en tid för hämtning av dina mattor genom att fylla i formuläret på länken boka en tid eller genom att ringa till oss på tfn 08-29 71 00. Om du bokar en tid som redan är upptagen återkommer vi till dig och diskuterar fram en ny tid som passar dig. När du bokar en tid online ringer vi alltid upp dig för att kolla att bokningen är korrekt och att det är en seriös bokning. Vi ringer även upp dig samma dag som vi ska komma för att försäkra oss om att du är hemma. Lämna därför alltid flera alternativ där vi kan nå dig eller ring oss samma dag om du vet att du ej kommer finnas tillgänglig innan besöket.

Företaget

Företaget

Vi är ett svenskt företag med nya idéer inom mattvätt. Vi månar om miljön och använder oss enbart av naturvänliga medel för att tvätta era mattor. Med vår metod använder vi dessutom extremt små mängder vatten. Vi är givetvis stolta över metoden har blivit Svanmärkt.
 
 
 

Refrenser

Nationalmuseum

Address: Södra Blasieholmshamnen

Quiche Pie Nord AB

Address: Veddestavägen 24, 175 62 Järfälla

Abnus AB | utbildning | rekrytering

Address: Veddestavägen 24, 175 62 Järfälla

Berendsen Textil Service AB

Address: Saldovägen 24, 175 62 Järfälla

Om oss

Vi tänker på naturen, gör det du också - Tvätta Miljövänligt redan idag...!

Kontakt

Add: TUREBERGS ALLÉ 4 191 62 Sollentuna
Tel: 08-29 71 00
Hemsida: www.miljotvatt.se
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…